TicketFast e-biljett är ett enkelt och tryggt sätt att köpa din biljett på Ticnet.se. Biljetten sparas under Mitt konto samt skickas till din e-post som en PDF.

Så här enkelt är det att välja TicketFast e-biljett!

1. Välj TicketFast e-biljett som leveranssätt när du bokar dina biljetter.

2. Vi skickar biljetten till din e-post som en PDF och du kan skriva ut den när det passar dig bäst.

3. För att kunna öppna och skriva ut din biljett behöver du Acrobat Reader. Den senaste versionen kan du ladda hem här: https://get.adobe.com/se/reader.

4. Biljetten sparas dessutom under Mitt konto vilket gör att du alltid har åtkomst till den även om du inte har din e-post tillgänglig.

5. Skriv ut din TicketFast e-biljett och ta med den till evenemanget.