Melodifestivalen

Med värme minns vi årets succé med musik, konfetti, tårar, lycka och hur Måns Zelmerlöw inte bara lyckades få Sverige att dansa till "Heroes" utan även lyckades få hela Europa på fall. Det är med enorm glädje vi laddar inför en ny turné med Melodifestivalen! Att få uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och att få uppleva själva TV-sändningen på plats i arenan, det är något alldeles speciellt.

Andrahands-försäljning
Köp aldrig din biljett i andra hand. Vi kan inte garantera att biljetten är äkta om den inte är köpt direkt av en auktoriserad biljettdistibutör (i det här fallet Ticnet) Falska biljetter förekommer tyvärr, och dessa ger inte tillträde till arenan

Maxantal per kund
Max 6 biljetter/kund till Deltävlingarna, Andra Chansen och Finalen. Överskrids detta antal, eller om falska kunduppgifter uppges, förbehåller vi oss rätten att makulera dessa bokningar.

15 evenemang med Melodifestivalen 15 Evenemang

Evenemang i Sweden (15)